HET MEA VERZEKERD PAKKET


Na een voortraject van ruim 3,5 jaar en in nauwe samenspraak met Aveco Verzekeringen hebben wij van EDR Solutions B.V. en MDP Inbouwspecialisten B.V. een compleet nieuw pakket weten samen te stellen welke perfect aansluit bij de beveiligingseisen én beveiligingsbehoefte voor een camper en de berijders.

Uit deze mooie samenwerking is dan ook de naam MEA-Beveiliging ontstaan.
Het MEA Systeem is een combinatie van een TV01 terugvind systeem van Finder en een Thitronik alarmsysteem. Dit systeem voorziet alle daken, luiken, ramen en deuren van een draadloos magneetcontact. Hiermee zijn alle toegangen tot het voertuig dan ook beveiligd tegen inbraak.

Kies het MEA verzekerd pakket dat bij u en uw camper past.

De Finder maakt het mogelijk het voertuig uit te peilen en terug te vinden, mocht deze gestolen worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van een meldkamer abonnement (€157,78 per jaar). Deze meldkamer weet via de Finder het voertuig terug te vinden en vervolgens ook weer veilig te stellen.
Met deze combinatie is het voertuig niet alleen beveiligd tegen diefstal, maar ook tegen inbraak. En vertrekt u met per ongeluk nog een raam open? Ook dan laat het MEA systeem u dit weten.
Zo zijn ook de eigendommen en personen die zich in het voertuig bevinden goed beveiligd tegen onaangekondigd bezoek. Hiervan wordt er na de montage ook een certificaat van inbouw afgegeven. Vanaf € 1499,- is een camper al voorzien van een MEA VERZEKERD beveiligingssysteem. Vast en zeker ook via uw dealer! Samen met uw dealer kunt u bepalen welk MEA VERZEKERD pakket het beste bij U en de beveiligingseisen van uw verzekering past. HIER is een overzicht te vinden met alle aangesloten, en gecertificeerde dealers. Staat uw dealer er niet tussen, neem dan gerust met ons contact op.

Gaat u graag nog een stapje veiliger?

Het MEA veilig pakket is ook nog verder uit te breiden zodat zelfs bezittingen buiten de camper te beveiligen zijn. Dit doormiddel van een draadloze kabellus. Door deze kabellus door bijvoorbeeld de fietsen op de fietsendrager te halen, maar ook door de stoelen of barbecue, zijn deze beveiligd tegen onverwachts bezoek. Als de kabellus op wat voor manier ook gesaboteerd wordt, zal het alarm u adequaat melden dat er iets loos is.

Of hangt er iets ongewenst in de lucht…?

Dan is de draadloze gasmelder precies wat het MEA veilig pakket compleet maakt. Draadloos? de stroom aansluiting van deze draadloze gasmelder zit wel aangesloten op een deugdelijke bron, maar de draadloze gasmelder communiceert draadloos met het alarmsysteem, daarom de naam draadloos. Zo kan deze melder eenvoudig geplaatst worden waar deze het hardste nodig is, daar waar u bent! En ruikt hij onraad, dan zal het MEA alarm u direct laten weten dat er iets ongewenst in de lucht hangt.

Of kiest u voor nog meer controle?

Gaat u ook nooit op pad zonder smartphone of zelfs misschien wel een slim horloge? Dan biedt de bluetooth communicatie module nog meer comfort. Deze is veilig gekoppeld aan smartphone of horloge en kan zo middels de app het alarm in of uitschakelt worden.

En bij een Fiat-achtig of Iveco voertuig gaat het zelfs nog een stapje verder, hier kunnen zelfs de deuren geopend of gesloten worden via deze app.