Campers

Een veilig gevoel

mea-beveiliging-camper-1

Een vakantie in je eigen vertrouwde omgeving waar je ook naartoe gaat.
Een tweede huis, maar dan op wielen die daarheen gaat waar de wens ligt om nieuwe herinneringen te maken, of juist om te genieten van de rust en elkaar.
Voor steeds meer mensen een droom die waar wordt gemaakt.
Een tripje in eigen land, de beste wijnen in de Moezel of genieten van het lekkerste eten in Italië of Frankrijk. En dat alles in de met zorg uitgekozen camper.

mea-beveiliging-camper-3
Terwijl jullie genieten van de geweldige omgeving of een heerlijk drankje, blijft een MEA systeem actief waken over uw bezittingen. Mocht het alarm iets verdachts signaleren, dan zal het systeem u direct op de hoogte stellen via een email bericht. Dit alles met zorg en liefde uitgekozen, verdiend dan ook de juiste beveiliging. Voor het voertuig, de inboedel, maar ook zeker voor jullie zelf! Een MEA systeem beveiligt alle ramen, deuren en luiken die direct toegang verschaffen tot het interieur van de camper. Zo zijn alle waardevolle spullen goed beveiligd. Maar niet alleen inboedel is zo beveiligd, ook verzekert dit systeem je van een veilige nachtrust.
camper-2
MEA beveiliging waakt over personen en bezittingen, altijd en overal. Gewoon een veilig gevoel noemen wij dat! Ook waakt een MEA systeem ervoor dat voor het vertrek alle ramen en luiken gesloten zijn voordat de volgende reis begint. Dit levert bewezen minder schade op aan vooral de dakluiken die tijdens het kamperen open staan om ook in de camper te kunnen genieten van de heerlijke frisse lucht. MEA zal als het contact wordt aangezet je duidelijk maken dat er nog ergens een raam of luik vergeten is te sluiten. Zo sta je ook onderweg niet voor verrassingen.