Thitronik WiPro III.

Draadloos alarmsysteem voor campers

Het WiPro III draadloze alarmsysteem biedt u betrouwbare bescherming voor uw camper - en is eenvoudig en intuïtief te bedienen. De moderne draadloze magneetcontacten passen zich aan de verschillende raamkozijnmodellen aan en beveiligen de opbouw van het voertuig. Dit voorkomt een vals alarm.

Gasdetectiesysteem.

Het gasdetectiesysteem van Thitronik

Wist u dat gasdetectors specialisten zijn? Nou, eigenlijk is het heel simpel: Gassen verschillen op basis van hun chemische samenstelling. Dit is eigenlijk niet raar als je kijkt naar het gebruiksdoel of de werkingswijze ervan. Daarom moet een gasdetector die u en uw dierbaren in uw voertuig moet beschermen, uiteraard op een zeer specifieke manier voor dit gas ontworpen zijn. Hier volgt een korte uitleg over welke gassen in het voertuig kunnen worden gedetecteerd.

Bluetooth netwerkmodule.

De Bluetooth netwerkmodule van de WiPro III

Gebruik uw smartphone voor alle op afstand bedienbare functies van de WiPro III: dit kan eenvoudig met de Thitronik-netwerkmodule. Koppel uw smartphone met uw WiPro III-alarmsysteem en bedien alles binnen het bereik van de camper via Bluetooth. Ook andere geautoriseerde gebruikers kunnen het systeem op ieder gewenst moment in- of uitschakelen. Wie beschikt over een WiPro III safe.lock, kan ook toegang krijgen tot de bestaande centrale vergrendeling, omdat de netwerkmodule het mogelijk maakt het voertuig te openen en te sluiten zonder autosleutel of handzender. De netwerkmodule kan ook worden geïntegreerd in een al geïnstalleerd Pro-Finder opsporingssysteem.

Kabellus

De elektronische beveiligingskabel van Thitronik

De slimme manier om accessoires te beveiligen. Waardevolle accessoires zijn zaken waar u op moet letten. Niet iedere kampeerder wil de camper 's nachts ergens lastig achterin een garage parkeren of hem ergens permanent vastmaken met massieve sloten. Gebruikers van een WiPro III-alarmsysteem kunnen hun accessoires veel gemakkelijker beveiligen: U kunt de elektronische beveiligingskabel van Thitronik eenvoudig integreren in uw beveiligingssysteem. Veelzijdig, snel en veilig.