VEILIGHEID & COMFORT


De watersport kenmerkt zich door de diversiteit aan verschillende objecten die gebruikt worden voor het hebben van plezier op het water. Dit zijn vaak boten waarop men lange of korte tijd kan verblijven om prachtige vakanties te hebben. Een vaartuig is dus vaak een belangrijk onderdeel van het gezin of familie, waarbij je je veilig voelt en ook veilig kunt reizen. Dat wil je beschermen en koesteren.

Met MEA beveiliging hebben we een oplossing waarbij veiligheid en comfort voorop staan. Door speciale technieken die we toepassen zorgen we ervoor dat u geen ongewenste gasten aan boord krijgt op tijden dat u wel of niet aanwezig bent. Maar ook zorgen we ervoor dat uw veiligheid wordt geborgen door entree-, gas- en waterdetectie.

Boven dit alles kunt u uw boot ontsluiten zoals u dat ook thuis heeft door het op afstand aan- en uitzetten van allerlei zaken. Hiervoor hebben maritieme domotica bedacht wat een aanvullende mogelijkheid is van de MEA-systemen. Even de kachel of verlichting aanzetten op afstaand. Heerlijk om zo aan boord te kunnen stappen, het thuis gevoel.


Met MEA staat uw veiligheid en comfort voorop!